Jag vill ha ett monster!

Jag vill ha ett monster!
Författare
Medverkande
Förlag Natur & Kultur Allmänlitteratur
GenreSkönlitteratur barn och ungdom
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor40
Vikt440 gr
Utgiven2017-10-12
SABHcf
ISBN 9789127151819

"Med en oväntad och humoristisk knorr på slutet har Elise Gravel gjort en bok där bilderna i skön samklang med texten för berättelsen framåt. Jag vill ha ett monster! är en bok som kommer att attrahera många barn." Dag Hedberg, BTJ


Alla mina kompisar har monster som husdjur. Lisa har en ogg, Simon har en slurp, Alice har en knöpis. Jag vill också ha ett, säger jag till pappa. Snälla, snälla, snälla, jättesnälla, superdupersnälla!
Vi har inte plats för ett monster, svarar pappa och ställer massor av motfrågor. Vem ska ta hand om det? Vem ska mata det och plocka upp bajset?
Det ska jag göra. Jag är nämligen en monsterexpert!


Äntligen får Holly sitt alldeles egna monster. Som hon har längtat! Hon ska ska mata, rasta och ta hand monstret, det har hon lovat pappa. Men det är inga problem, för monsterungar är det roligaste och gulligaste som finns.

Fast det är klart, de gör inte alltid som man säger. Och sen växer de så snabbt


Elise Gravel har skrivit och illustrerat fler än trettio böcker och är en mycket uppskattad bilderboksskapare i hemlandet Kanada.
"Elise Gravels Jag vill ha ett monster! (6-9 år) är en bedårande bilderbok med monster söta som karameller men busiga som - just det - små monster." Eskilstuna-Kuriren

"Jag är ett monster!" är en bok som kommer att attrahera många barn.

Dag Hedberg, BTJ