Bröd och pizza : surdegsbröd, fullkornsbröd, pizza och kanelbullar

Bröd och pizza : surdegsbröd, fullkornsbröd, pizza och kanelbullar
Författare
Medverkande
Förlag Natur & Kultur Allmänlitteratur
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor157
Vikt760 gr
Utgiven2012-09-01
SABQcae
ISBN 9789127133198
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

<span>I&nbsp;<em>Bröd och pizza</em>&nbsp;bakar Martin Johansson surdegsbröd, fullkornsbröd, långjästa och snabbjästa pizzor och sina allra godaste bullar.&nbsp;</span>

<span >Surdegsbröd för att han hela tiden jagar den perfekta metoden att baka de bästa surdegsbröden hemma. Det är nu enklare än någonsin, och godare!&nbsp;
</span>Fullkornsbröd därför att saftiga och goda bröd med grovt mjöl och hela korn blivit orättvist akterseglade av stora, ljusa, franska surdegsbröd.&nbsp;
Pizzor därför att det finns ett antal knep som gör hemmapizzan flera snäpp godare. Det blir den godaste pizzan du ätit!&nbsp;
Kanelbullar därför att det är detta söta bakverk som han inte kan få nog av, att baka eller att äta.&nbsp;

<span>Alla recept i boken går att baka knådfritt, utan degblandare, men vill man köra degarna i maskin går det också bra. I <em>Bröd och pizza</em> går Martin också på upptäcktsfärd i bröd- och mjölvärlden. Han hälsar på i jästfabriken, vandrar runt i mjölkvarnen och pratar med bagare, forskare och dietister om hur nyttigt brödet egentligen är.</span>

<span><span><strong>Martin Johansson</strong> är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen&nbsp;</span><em>Pain de Martin&nbsp;</em><span>och&nbsp;</span><em>Lite mer bröd</em><span>. Han har gett ut de bästsäljande böckerna&nbsp;</span><em>Surdegsbröd&nbsp;</em><span>(2009),&nbsp;</span><em>Enklare bröd&nbsp;</em><span>(2010)&nbsp;och&nbsp;</span><em>Bröd och pizza&nbsp;</em><span>(2012). 2008 mottog han&nbsp;</span><em>Matbloggspriset</em><span>&nbsp;och 2010 fick han&nbsp;</span><em>Allt om Mats Stora Matpris</em><span>.</span></span>