Mannerströms färs

Mannerströms färs
Författare
Förlag Bokförlaget Arena
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor183
Vikt716 gr
Utgiven2014-09-01
SABQcaak
ISBN 9789113059976
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Här kommer boken om färs i alla dess former som hjälper dig fixa middagen snabbt, billigt, gott och enkelt. Tillsammans med mästerkocken Leif Mannerström får vi här ta del av de bästa recepten, alla gjorda med olika sorters färs: nöt, kyckling, lamm, fläsk, vilt och fisk.

Färs är en av världens mest använda och kända råvaror. Den går att frysa, forma och krydda på så många olika sätt.

Köttbullar, råbiff, hamburgare, kålpudding, dumplings och vårrullar, pannbiff och otaliga andra färsrätter lagas och blir så där extra goda med kockens hemliga knep. Fiskfärs - gärna med blandad fisk - till queneller, fiskbullar, fiskterrine eller till att fylla rullader. En sallad och lite sås till och middagen är klar!

Leif Mannerström delar även med sig av sina hemliga knep för hur vi får maten att smaka extra gott. Så där som bara kockar kan, det där lilla extra som gör middagen godare än vanligt!