🌡️ Bokmässefeber (Nyhetsbrev #389)
🤹 Multitasking: Nyckeln till framgångsrik multitasking är att inte göra det. Att göra flera saker samtidigt splittrar ditt fokus och alltså är lösningen att fokusera på en sak i taget.
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Albert Bonniers Förlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 520 |
Vikt | 668 gr |
Utgiven | 2021-03-19 |
SAB | Lz Buford, Bill |
ISBN | 9789100186029 |
Bill Bufords strävan att förstå det franska köket tar honom till världens gastronomiska huvudstad, Lyon. Han studerar vid L’Institut Bocuse, lagar mat på Michelinrestaurangen La Mère Brazier, uthärdar oändliga timmar i köket och blir besatt av att bevisa att han är värd de gastronomiska hemligheterna han får ta del av och att fransk matlagning faktiskt härrör från (mon dieu!) den italienska.
Med sin speciella humor, äventyrskänsla och mästerliga förmåga att fördjupa sig själv och sina läsare i omgivningen har Bill Buford skrivit en bok som säkert kommer att bli alla matälskares favorit.