Linas kvällsbok 1 & 2

Linas kvällsbok 1 & 2
Författare
Förlag Albert Bonniers Förlag
GenreSkönlitteratur barn och ungdom
FormatPocket
SpråkSvenska
Antal sidor555
Vikt273 gr
Utgiven2007-01-19
SABuHc
ISBN 9789100113995
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Emma Hambergs Linas kvällsbok blir film! I februari släpper SF sin filmatisering av Linas kvällsbok 1. Vi passar på att ge ut både ettan och tvåan i en volym samtidigt!

I Linas kvällsbok 1 är Lina 15 år och bor i Rödköping (Dödköping...), hon hatar att vara okysst och berättar inte för någon att hennes älsklingsrätt är kåldolmar – det är inte coolt. Bästa vänner vet hon inte riktigt om hon har, och kärlek vet hon inte ett piss om när höstterminen i nian börjar. Men det här blir året då ALLT händer.

Linas kvällsbok 2 -- Två killar och ett hjärta handlar om val. Nu är Lina lite äldre och måste välja. I kärlek. Ska hon välja bort Kevin som gör alla fel, som dricker för mycket, skolkar och till och med röker hasch ibland? Kan hon kanske rädda honom med sin kärlek? För kärlek, ja, det känner hon. I överflöd. För både Kevin och sin pojkvän Ivar.

Press om Linas kvällsbok 1:

”Har stor potential att bli nästa Fucking Åmål när den nu blir film.… GT

”Mitt i prick!” Starlet

”Jättebra!”GP

”Bokens mamma är så fin så att man lipar.” Mama

Mossvikenfruar har sålt över 70 000 exemplar enbart i pocket och i jul plastar tidningen Mama in Mossviken med tidningen som går ut till 80 000 kunder.