Nanne Grönvall debuterar som författare med feelgood-roman

Nanne Grönvall på Melodifestivalen förra året. Arkivbild: Johan Nilsson/TT.

Artisten Nanne Grönvall gör debut som romanförfattare. Melodrama queens – vad kan gå fel är titeln på hennes första roman som kommer ut 7 oktober.

Boken beskrivs som en feelgood-historia som följer fyra vänner i underhållningsbranschen och deras jakt efter att känna sig älskade och behövda. Grönvall började skriva den för tio år sedan.

”Redan som liten skrev jag mycket texter, dikter och även små noveller. Det har alltid varit ett sätt för mig att uttrycka mig och få leva ut tankar och idéer i olika former. Här har det blivit med humor i fokus, att kunna skratta åt många gånger konstiga situationer. För så ser ju livet ut, saker blir helt enkelt inte alltid som vi har tänkt”, säger hon i ett pressmeddelande.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter