Elin Holmberg – Örnsköldsvikdebutanten gestaltar vänskap, innebandy och familjedilemman

Elin Holmberg debuterar som författare. Foto: Carola Harnesk

En hel del skilsmässor är långt ifrån happy happy.  Jag ville berätta om en ung tjej som drabbas när de separerade föräldrarna inte klarar av att se utanför sig själva. Den frånvarande mamman som ständigt sätter sig själv i första rummet var ett annat tema som lockade mig. Högst upp på listan handlar också om innebandy, om härliga kompisar, jobbiga icke-kompisar och – kärlek!

Jag bor och verkar i Höga Kusten och kombinerar anställning som kommunikatör med jobb som skribent och copywriter i mitt eget företag High Coast Publishing. Jag är utbildad journalist med 15 år inom dagspress och ingår i redaktionen för det prisbelönta destinationsmagasinet Magasin Höga Kusten. Jag är fru, fyrbarnsmamma och idrottsförälder men har aldrig hållit på med idrott själv. 

Det har blivit en del noveller genom åren, två av dem prisbelönta. Högst upp på listan är min debutbok.

Högst upp på listan

Högst upp på listan

Varje söndag packar Rut väskan för att flytta mellan sina föräldrar. Hon har blivit van, men det som rör till det för henne är att mamma och pappa aldrig träffas och aldrig pratar. Men hon har ju innebandyn, som hon älskar, även om dryga Phebe också spelar i laget. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter