ChatGPT och AI kan ersätta många frilansskribenter

🦾 AI-skribenter. AI tar över frilansvärlden, och ChatGPT (samt liknande tjänster), förändrar spelplanen. Fler företag anlitar AI för att skapa innehåll, vilket leder till att frilansskribenter måste konkurrera med maskiner, rapporterar Forbes. Vissa föredrar AI:s snabbhet och kvalitet, medan andra värderar mänsklig kreativitet och empati. Men alla verkar överens om att frilansare måste anpassa sig för att överleva i en AI-dominerad framtid.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.