Karolina Mutiso Lundberg debuterar med en barnbok om en charmig och hjälpsam humla

Karolina Mutiso Lundberg.

Det är speciellt vackert i Lidköping där jag kommer ifrån. Där finns slott, mjuka stränder, varma doftande rapsfält och det finns skugga i bokskogen och klippor mot den kalla sjön. Jaktslottet på stadens torg sprider en doft av historia och kaffe och en viss sorts stolthet. Allt detta har skapat en miljö för sagor att växa inom mig. 

Idag är Surte mitt hem. Här fortsätter närmiljön inspirera med Vättlefjälls trollskogar och det kvarvarande ljudet av svingande svärd från Bohus Fästning 

I mitt författarskap leds jag av en stark vilja att visa oss människor det som vi har men inte alltid ser och lyfta frågan om vad som egentligen har ett värde eller på vilket sätt ett värde skapas.

Det är särskilt viktigt att barn omfamnas av livet. Barn ska få veta att det finns en oändlig värld av fantasi och kunskap på andra sidan av nyfikenhetens bro. Alla är inbjudna och en värme skapar trygghet och modet och viljan att försöka och försöka igen på vägen mot stolthet.

Fumla rycker ut på något riktigt akut

Fumla rycker ut på något riktigt akut

Fumla är en charmig och hjälpsam humla. En dag ser Fumla något som verkar akut. När Fumla kommer fram möter hon en ledsen fågelunge som inte kan flyga. Fumla tar tag i saken och uppmuntrar och hjälper Fjunis att våga fortsätta försöka och tro på sig själv och sin förmåga att lära. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.