Hugo Catolino debuterar med Den tvåhövdade draken

Hugo Catolino. Fotograf: Håkan Larsson

Min första berättelse handlade om en man som var osäker om han var inlåst i en klocka eller i själva tiden. Tic tak tic tak var ljudet som speglade hans oro. Jag var 15 år och hade upptäckt Edgar Allan Poe, den geniala författaren som skapade den första detektiven i litteraturhistorien. Sedan des har jag varit intresserad av dramatikens struktur och att skriva berättelser.

Den tvåhövdade draken

Den tvåhövdade draken

"Ni kommer att hitta två kroppar. En på cykelbanan i kurvan bakom Filmhuset och en till vid Gustav Adolfskyrkan."
"Vem är det jag talar med?" svarade NOA:s chef. "Hallå?

Två Nobelpristagare hittas halshuggna i Stockholms vinterkaos, bara dagar från att ceremonin ska äga rum. Kriminalinspektör David Fahlén och NOA:s egna Elsa McClaude tillsätts för att utreda fallet. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.