Malin Tuvesson debuterar med humoristisk feelgood

Malin Tuvesson. Foto: Privat

Mitt namn är Malin Tuvesson och jag är författare. Jag har alltid haft livlig fantasi och har skrivit sedan jag lärde mig läsa och skriva. Tidigare har jag haft noveller med i antologier, nu senast i Mordiska väsen från Darkness publishing men jag är även en av författarna till antologin När mammor dör – kvinnor om att mista sin mor. Nu när jag äntligen debuterar med en egen roman kan jag med rent samvete kalla mig författare.

Till vardags arbetar jag som teknikinformatör och skriver tekniska specifikationer men på fritiden skriver jag skönlitterärt. Just nu håller jag på att skriva på två nya romanmanus. I min dator finns det dock ett otal påbörjade manus och idéer och förhoppningsvis kommer några av dem att bli till verklighet.

Jag är dessutom en av skribenterna i bloggkollektivet barnboksprat.se. Där vi läser och recenserar barn- och ungdomsböcker för att främja läslust.

I mitt privata bor jag och min familj på en gård på Hallandsåsen som vi driver som månskensbönder med köttdjur.

Berätta en detalj

Berätta en detalj

Romanceförfattaren Julia lämnar ett förhållande på sparlåga hemma i Sverige och drar till London för att göra PR och skriva manus när en av hennes böcker ska filmatiseras. Beskedet om att Paul Thompson, en av de mest eftertraktade filmstjärnorna för tillfället, tackat ja till rollen som Antonio gör alla överlyckliga. Alla utom Julia. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL