ANNONS

Bazar satsar vidare på direktsända författarsamtal under våren 2021

När pandemin ställde in de fysiska författarsamtalen blev det samtidigt vanligare med digitala event. Bazar var ett av många förlag som valde att ställa om och lanserade den livesända och modererade samtalsserien ”Direkt med” som blev en succé. Hittills har de sänt sju samtal.
Under våren är det dags för en ny ”säsong”: 24/3 Linus Jonkman (Handbok för introverta), 31/3 Ulrica Norberg (Nyfiken), 7/4 Ulrika Rolfsdotter (Rovhjärta), 28/4 Kicki Sehlstedt (Bara ett offer) och 9/6 Eleonore Holmgren (Sista sommaren). Samtalen ses på Bazar Förlags Facebooksida.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL