ANNONS

Skådespelaren Rachel Mohlin debuterar som författare hösten 2021. Foto: Pressbild.

Skådespelaren och imitatören Rachel Mohlin debuterar med relationsroman på Polaris

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Rachel Mohlin är känd som skådespelare, imitatör och inläsare av ljudböcker. Nu kan hon skriva till författare på sitt cv. Hösten 2021 ger hon ut sin första roman på Bokförlaget Polaris.

– Jag har skrivit hela mitt liv och steget till att skriva skönlitterärt kändes självklart. Efter att ha rört mig i sammanhang som teater, tv, radio och film där mångas röster och kraft skapar slutresultatet är jag nu på det ställe där jag är redo att addera strängen på min lyra att helt allena skapa en berättelse, säger Rachel Mohlin i ett pressmeddelande.

Dungen utkommer hösten 2021 och handlar om talarcoachen Adina och barndomsvännen Malin som rör sig mellan ett frikyrko-Småland på 80-talet och nutid i en ovädrad våning i Stockholms innerstad. Det förekommer KBT-terapi, tungotal, boxning och kanske får allting som passerat den där dungen på de vajande fälten ändå ett svar till slut.

– Vi är väldigt glada över att få ge ut Rachel Mohlins Dungen. Hon bemästrar verkligen hantverket och balansen mellan det svåraste svåra och det roliga, säger Sofia Brattselius Thunfors, förläggare Bokförlaget Polaris, i samma pressmeddelande.

Rachel Mohlin har även läst in ljudböcker, exempelvis Konsten att vara kvinna av Caitlin Moran och På sängkanten med Marian Keyes av Marian Keyes.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL