Ulrika Ingemarsdotter debuterar med roman om villkorslös kärlek

Debutanten Ulrika Ingemarsdotter. Foto: Privat

Att jag skulle ge ut en bok hade jag ingen aning om för ett år sedan. Som barn petade jag ner sida efter sida i skrivmaskinen och knackade högljutt på tangenterna. Dessa ofta dramatiska berättelser och skrivandet lämnade jag med barndomen och har som vuxen gjort annat i stället. Som till exempel att jobba, utbilda mig och föda några barn. Bland annat.

Så för ett år sedan när jag erkände för en vän att det kan vara så att jag har fullt med karaktärer och historier i mitt huvud, sa hon ”men varför skriver du inte ner det?”. Tja, tänkte jag, varför gör jag inte det? Så det gjorde jag. Lösryckta scener skrev jag ner, och påbörjade min väv och fick till slut ihop ett färdigt manus. Som nu har blivit boken Kupade händer.

Kupade händer

Kupade händer

Den nittonårige Fredric står på perrongen och väntar på tåget som ska ta honom till Paris. Hans enda sällskap är en ryggsäck. Han hade kunnat bära femtio kilo på ryggen, ingenting skulle kunna få honom att känna tyngd eller ta ifrån honom känslan av frihet. Resan blir början på en historia om en familj med starka band som får uppleva livets oförutsägbara vändningar. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Jeanette Bergenstav släpper tredje boken i Sundin-serien

Jeanette Bergenstav kombinerar skickligt psykologiskt djup med nagelbitarspänning i Havsgrav, den tredje boken i den populära serien om frilansjournalisten Jennifer Sundin.

I Bohusläns ytterkant lovar en retreatledare frihet från skuld,

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,