ANNONS

Fredrik Hultin debuterar med thriller som utspelar sig på Gotland

Fredrik Hultin. Foto: Lasse Kärkkäinen

Thrillerserien om Adam Ek har pockat på och velat bli skriven de senaste fem åren. Och till sist hade jag inget val längre än att sätta mig och skriva första delen i serien som utspelar sig på Gotland där jag är uppvuxen.

Jag har jobbat som skribent och copywriter hela mitt yrkesliv men det är först nu jag tagit steget att med skräckblandad förtjusning debutera och publicera något i mitt eget namn. Som att släppa taget från trapetsen och kasta sig rakt ut i cirkusmanegen utan skyddsnät.

Jag delar både skrivtid och fritid mellan hemmet i Stockholm och huset på Gotland.

Den här serien kommer inte att skapa någon August- eller Nobelpristagare. Men den kommer förhoppningsvis bli läst av sådana som jag. Och andra människor på planeten jorden som vill bli underhållna av en näve spänning, en nypa humor, ett korn verklighet och ett uns sannolikhet.

Köp på AdlibrisKöp på Bokus

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

info@boktugg.se

Relaterade nyheter