Fredrik Hultin debuterar med thriller som utspelar sig på Gotland

Fredrik Hultin. Foto: Lasse Kärkkäinen

Thrillerserien om Adam Ek har pockat på och velat bli skriven de senaste fem åren. Och till sist hade jag inget val längre än att sätta mig och skriva första delen i serien som utspelar sig på Gotland där jag är uppvuxen.

Jag har jobbat som skribent och copywriter hela mitt yrkesliv men det är först nu jag tagit steget att med skräckblandad förtjusning debutera och publicera något i mitt eget namn. Som att släppa taget från trapetsen och kasta sig rakt ut i cirkusmanegen utan skyddsnät.

Jag delar både skrivtid och fritid mellan hemmet i Stockholm och huset på Gotland.

Den här serien kommer inte att skapa någon August- eller Nobelpristagare. Men den kommer förhoppningsvis bli läst av sådana som jag. Och andra människor på planeten jorden som vill bli underhållna av en näve spänning, en nypa humor, ett korn verklighet och ett uns sannolikhet.

Köp på AdlibrisKöp på Bokus

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL