Yvonne Ehn debuterar med roman om en kvinnas längtan bort från storstaden

Författaren Yvonne Ehn. Foto: Johan Bonde Ferm.

Efter att ha utbildat mig till grafisk formgivare i USA, flyttade jag tillbaka till Sverige. Jag arbetade länge som konsult i Stockholm innan jag sökte mig till en mindre ort för en lugnare tillvaro. Åren i småstaden blev precis så trivsamma som jag hade hoppats. Medan hunden snarkade under skrivbordet, formgav jag flygplansmanualer. Sommarkvällar tillbringades med en picknickkorg i det gröna eller med vovven i cykelkorgen på väg till ett kafé. Jag är numera tillbaka i Stockholm, men lever ett stillsammare liv. Jag gillar att gå på bio och teater med mina vänner och klappar alla hundar som kommer i min väg.

Debutromanen Mina drömmars värde skrev jag för att jag ville berätta om en kvinna som inte längtade till storstaden och dess puls, utan som snarare sökte sig därifrån. Jag tycker om att skriva hoppfulla berättelser med lite, lite svärta, men som ändå slutar lyckligt.

Titel: Mina drömmars värde
Förlag: Word Audio Publishing
ISBN: 9789178293346 (ljudbok)
9789178293353 (e-bok)
Utgivningsdag: 20-11-2019 (e-bok) och 05-12-2019 (ljudbok)

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL