Alex Schulman skriver avtal med Albert Bonniers om två nya böcker

Alex Schulman. Foto: Viktor Fremling

Albert Bonniers förlag har skrivit avtal med Alex Schulman omfattande utgivning av två romaner. Den första planeras till hösten 2020.

Detta meddelar Albert Bonniers idag i ett pressmeddelande.

– Alla som läst Alex vet han är en unik berättarbegåvning, en författare som med varje bok uppvisar nya sidor av författarskapet. Att få vara med på den resan är ett privilegium, säger Daniel Sandström, litterär chef Albert Bonniers Förlag.

– Jag är så glad. Jag har velat komma ut på Albert Bonniers Förlag ända sedan jag första gången refuserades av dem för 22 år sedan – äntligen är viljan ömsesidig. Jag lämnar nu det självbiografiska i mitt skrivande och i detta lilla kliv är jag upprymd över att jag fått en så skicklig, känslig förläggare i Daniel Sandström, säger Alex Schulman. 

Alex Schulman har tidigare gett ut bland annat Skynda att älska (2009), Att vara med henne (2011), TID – Livet är inte kronologiskt (2015) och RUM – En roadtrip genom psyket (2017) skrivna tillsammans med Sigge Eklund, Glöm mig (2017) som också vann priset ”Årets Bok” samt Bränn alla mina brev (2018).

Hans senaste böcker gavs ut av Bookmark, som härmed tappar en av sina bästsäljande författare.

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL