fbpx

Alex Schulman skriver avtal med Albert Bonniers om två nya böcker

Alex Schulman. Foto: Viktor Fremling

Albert Bonniers förlag har skrivit avtal med Alex Schulman omfattande utgivning av två romaner. Den första planeras till hösten 2020.

Detta meddelar Albert Bonniers idag i ett pressmeddelande.

– Alla som läst Alex vet han är en unik berättarbegåvning, en författare som med varje bok uppvisar nya sidor av författarskapet. Att få vara med på den resan är ett privilegium, säger Daniel Sandström, litterär chef Albert Bonniers Förlag.

ANNONS

– Jag är så glad. Jag har velat komma ut på Albert Bonniers Förlag ända sedan jag första gången refuserades av dem för 22 år sedan – äntligen är viljan ömsesidig. Jag lämnar nu det självbiografiska i mitt skrivande och i detta lilla kliv är jag upprymd över att jag fått en så skicklig, känslig förläggare i Daniel Sandström, säger Alex Schulman. 

Alex Schulman har tidigare gett ut bland annat Skynda att älska (2009), Att vara med henne (2011), TID – Livet är inte kronologiskt (2015) och RUM – En roadtrip genom psyket (2017) skrivna tillsammans med Sigge Eklund, Glöm mig (2017) som också vann priset ”Årets Bok” samt Bränn alla mina brev (2018).

Hans senaste böcker gavs ut av Bookmark, som härmed tappar en av sina bästsäljande författare.
❤ Tack för att du kom hit och läste …
… det gör oss stolta och glada. Som du märkte slapp du betalvägg. Ett val vi gjort, eftersom vi genuint älskar litteraturen och vill sprida våra artiklar till alla bokälskare. Är du trogen boktuggare och gillar det vi gör – stötta gärna den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet. Varje bidrag vi får från läsare som dig, litet eller stort, gör att vi kan fortsätta ta med er bakom kulisserna i bokbranschen. Stöd Boktugg från 35 kr/mån eller 250 kr/år. Det tar bara en minut. Tack.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Stäng meny