ANNONS

Alex Schulman skriver avtal med Albert Bonniers om två nya böcker

Alex Schulman. Foto: Viktor Fremling

Albert Bonniers förlag har skrivit avtal med Alex Schulman omfattande utgivning av två romaner. Den första planeras till hösten 2020.

Den här artikeln är INTE låst.

Hjälp oss att hålla Boktuggs nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg med ett litet bidrag på 25 kr eller ett större på 500 kr – alternativt valfritt belopp. Vi tar även Swish. Du kan också prenumerera på Insider Basic från 350 kr/år.

Detta meddelar Albert Bonniers idag i ett pressmeddelande.

– Alla som läst Alex vet han är en unik berättarbegåvning, en författare som med varje bok uppvisar nya sidor av författarskapet. Att få vara med på den resan är ett privilegium, säger Daniel Sandström, litterär chef Albert Bonniers Förlag.

– Jag är så glad. Jag har velat komma ut på Albert Bonniers Förlag ända sedan jag första gången refuserades av dem för 22 år sedan – äntligen är viljan ömsesidig. Jag lämnar nu det självbiografiska i mitt skrivande och i detta lilla kliv är jag upprymd över att jag fått en så skicklig, känslig förläggare i Daniel Sandström, säger Alex Schulman. 

Alex Schulman har tidigare gett ut bland annat Skynda att älska (2009), Att vara med henne (2011), TID – Livet är inte kronologiskt (2015) och RUM – En roadtrip genom psyket (2017) skrivna tillsammans med Sigge Eklund, Glöm mig (2017) som också vann priset ”Årets Bok” samt Bränn alla mina brev (2018).

Hans senaste böcker gavs ut av Bookmark, som härmed tappar en av sina bästsäljande författare.

Lär dig mer om bokbranschen!


Över 6600 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. Två gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt - det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL