ANNONS

Amazon lanserar topplistorna Charts i UK och Tyskland

Det är nästan två år sedan Amazon Charts hade premiär i USA. Nu rullas funktionen ut även på nätbokhandelns tyska och brittiska sajter, skriver Publishing Perspectives. Fokus för dessa topplistor är de mest sålda respektive mest lästa böckerna i digitala format. Den sistnämnda listan baseras på genomsnittligt antal läsare via Kindle och lyssnare via Audible varje vecka. I listan över mest sålda ingår även förköpta böcker och böcker som lånats via Kindle Unlimited- och Prime Reading-abonnemangen.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se