Ekonomikalendern

Ekonomikalendern
Författare
Förlag Bokförlaget Polaris
GenreEkonomi
FormatHäftad
SpråkSvenska
Antal sidor181
Vikt460 gr
Utgiven2021-12-17
SABQ
ISBN 9789189215764

Allt om din ekonomi samlat på en plats! Få värdefulla råd om hur du hanterar dina pengar i vardagen och på sparkontot. 

<u>Allt detta får du:</u>

Privatekonomiska expertråd från Christina Sahlberg
En odaterad kalender med 52 veckovyer (fungerar för vilket år som helst)
Checklistor och anteckningssidor
Spartips och hushållsbudgetEn ekonomisk översyn på allt från försäkringar och pension till skatteavdrag och lån

Ekonomikalendern hjälper dig att på ett enkelt sätt få mer pengar över till det som verkligen betyder något. Månad för månad får du lönsamma tips och påminnelser om viktiga händelser. Du får också hjälp att logga din ekonomi: du börjar året med att göra en budget och antecknar sedan successivt viktiga kom ihåg, till exempel när din ränterabatt på bolånet går ut och vilka fonder och försäkringar du har.  

Många vet att de borde ha bättre koll på sin ekonomi men skjuter det på framtiden, och förlorar pengar på kuppen. Med Ekonomikalendern får du de verktyg du behöver för att komma igång och en gång för alla ta kontroll över och förbättra din ekonomi. Små förändringar i ditt beteende kan nämligen göra underverk för din situation. Du får också allt som rör din ekonomi samlat på en plats, vilket gör att du kan agera på rätt sätt vid rätt tidpunkt.  

Christina Sahlberg är sparekonom på Compricer och hjälper människor att få en bättre vardagsekonomi. Hon utsågs 2018 till årets bankprofil av Privata Affärer och förekommer ofta i media som privatekonomisk expert. Christina har en master i ekonomi från Stockholms universitet och en bachelor i psykologi från Swinburne University (Australien). Hon har tidigare skrivit de populära handböckerna Fixa din privatekonomi: smarta lifehacks för mer pengar och ett rikare liv och Egen ekonomi: smarta ekonomitips för dig som flyttat hemifrån.

Röster om boken: 

"Ekonomikalendern hjälper dig att på ett enkelt sätt få mer pengar över till det som verkligen betyder något. Jag kommer att följa varje månad med dess uppgifter. Betyg 5/5." - Instagramkontot En känsla

&nbsp;