12 livsregler : ett motgift mot kaos

12 livsregler : ett motgift mot kaos
Författare
Förlag Mondial
GenreHälsa, skönhet och sex
FormatInbunden
SpråkSvenska
Vikt500 gr
Utgiven2018-05-31
ISBN 9789188671479
Vad behöver alla i den moderna världen veta? Den internationellt erkände psykologen Jordan B. Petersons svar på denna fråga är såväl utmanande som ögonöppnande och sträcker sig från antikens eviga sanningar till nutidens banbrytande forskning.

Vad kan hummerns nervsystem lära oss om att stå upprätt (med axlarna bakåt) och om framgång i livet? Varför dyrkade forntidens egyptier förmågan till noggrann uppmärksamhet som den främsta av gudar? Vilka fruktansvärda vägar beträder den som är förbittrad, arrogant eller hämndlysten?

Jordan B. Peterson söker brett efter svar när han ger sig i kast med ämnen som disciplin, frihet, äventyr och ansvar. Sökandet efter världens samlade kunskap mynnar ut i 12 praktiska och djupsinniga livsregler som krossar vår uppfattning om vetenskap, tro och den mänskliga naturen.

Jordan B. Peterson är en av de mest eklektiska och stimulerande intellektuella i dagens offentlighet, orädd och passionerad.  The Guardian

Peterson har blivit en sorts sekulär profet som i en tid av lobotomerande konformism tänker utanför boxen. Hans budskap är överväldigande viktigt. The Times