Italien : den kompletta italienska kokboken

Italien : den kompletta italienska kokboken
Författare
Medverkande
Förlag Tukan Förlag
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor511
Vikt2264 gr
Utgiven2014-09-05
SABQcabd-i
ISBN 9789187161063
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
512 sidor kärleksfull italiensk matlagning och kulinarisk kuriosa och intressant fakta om det italienska köket.

I det italienska köket förenas allt det som matälskare värdesätter mest: ingredienser av hög kvalitet, en rik kulinarisk historia och mängder av regionala mattraditioner som har bibehållit sin lokala karaktär trots allt fler influenser från omvärlden. Vit tryffel, balsamvinäger, olivolja, oregano, parmesan och pasta har gjort den italienska maten världsberömd. Men det finns oändligt mycket mer att upptäcka i de genuina italienska vardagsköken. Italien. Den kompletta italienska kokboken är indelad i kapitel som följer samma ordning som en typisk italiensk måltid. Den utforskar traditioner i olika delar av landet, presenterar de mest tongivande specialiteterna och ger en god överblick över hela det brokiga fältet av italienska viner. I mer än 450 recept målas det kulinariska landskapet i Italien upp, från enkel husmanskost till raffinerade läckerheter från de stora städerna. Det här är den enda italienska kokbok du behöver!

Format: 215x270 mm