Kombinera mat & vin : nya recept till våra favoritdruvor

Kombinera mat & vin : nya recept till våra favoritdruvor
Författare
Medverkande
Förlag Kakao Förlag
GenreMat och dryck
FormatHäftad
SpråkSvenska
Antal sidor151
Vikt430 gr
Utgiven2009-09-10
SABQcaa
ISBN 9789185861170
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
ntresset för mat och vin är stort. Det skrivs massor, det läses massor och framförallt, det njuts god mat och dryck i massor. Våra två föregångare till den här boken har sålt i mer än 50 000 exemplar och efterfrågan på en uppföljare har varit mycket stor. Därför har vi här valt ut de populäraste druvorna och kombinerat dem med nya läckra recept. Jens Dolk, till vardags vinskribent på SvD, skriver rakt och lättfattligt om vin. Man behöver absolut inte ha ett överdrivet intresse för vin för att få till bra kombinationer och det känns extra kul att servera ett vin som verkligen passar till maten. Det ställer både maten, vinet och definitivt mig som kock i bättre dager! Liselotte Forslin gör recept som är enkla att följa och som du garanterat lyckas med. Det behöver inte vara krångligt att imponera på gäster och gommar! En bok för alla som gillar att laga mat och som gärna serverar ett gott vin därtill. Förutom druvkapitlen får vi en guidning i vilka viner som gillar ost och naturligtvis också ett dessertkapitel.