Den ultimata stölden

Den ultimata stölden
Författare
Medverkande
Förlag Lind & Co
GenreDeckare, thrillers och spänning
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor299
Vikt466 gr
Utgiven2023-05-17
SABHc
ISBN 9789180187039

Mitt i sorgen efter makens bortgång får Mikaela Eggers ett chockerande telefonsamtal. Först tänker hon ignorera det, men uppringaren återkommer med hotfullare krav. Efter svår beslutsångest beslutar sig Mikaela till sist för att kontakta polisen, trots att hon uttryckligen varnats för att koppla in ordningsmakten. Därefter utlöses en dramatisk och kuslig kedjereaktion. Kommissarie Sten Wall och hans medarbetare i den fiktiva Staden på Västkusten tvingas arbeta på högtryck för att få fast en iskall och samvetslös gärningsman.

BJÖRN HELLBERG kan blicka tillbaka på en lång och synnerligen händelsebräddad yrkesbana. Cv:n innehåller bland annat fyra segrar av fyra möjliga i SVT:s långkörare På spåret och en globalt uppmärksammad karriär som tennisexpert. I första hand är han emellertid verksam som författare och journalist med en häpnadsväckande och till synes outsinlig produktivitet. Björn är bosatt i Laholm tillsammans med hustrun Inger som även hon är bördig från Hallands sydligaste stad.

Om Vena Amoris:

"I vanlig ordning bjuder Björn Hellberg på en välskriven deckare. Han skriver underhållande och läsaren får som vanligt också ta del av hans torra humor."
Ölandsbladet

"Spännande, lättläst och avgjort ett trevligt tillskott till deckarhyllan."
BTJ