Magiska sagor

Magiska sagor
Författare
Medverkande
Förlag Bazar Förlag
GenreSkönlitteratur barn och ungdom
FormatKartonnage
SpråkSvenska
Antal sidor140
Vikt0
Utgiven2020-04-05
SABHcf
ISBN 9789180060073

10 snälla och vardagsnära sagor, i gränslandet mellan fantasi och verklighet. Små (och stora) drakar, enhörningar, förtrollade fåglar, sjöodjur och en levande chokladtomte är bara några av varelserna som dyker upp i den helt vanliga vardagen.

De magiska bilderna öppnar upp dörren till en värld alldeles bredvid vår egen, där vad som helst kan hända. Vad döljer sig bakom draperiet i ett provrum, vad händer egentligen på förskolan om natten, och var rymmer Pollys lillasyster varje kväll?

En samling nyskrivna sagor för förskoleåldern, som ger alldeles lagom mycket pirr i magen och passar perfekt innan läggning. Från början en mycket omtyckt ljudserie för de yngsta lyssnarna.

Katharina Vittenlind är före detta tidningsjournalist och när hon inte skriver själv bearbetar hon andras texter som frilansredaktör. Hon tycker mycket om det övernaturliga och för tillfället är hon aktuell med fler Magiska sagor i ljudboksformat. Katharina bor i Lund med man och barn och hund.

Moa Wallin ritade mer än andra redan som barn, och har illustrerat både böcker, skivomslag och rollspel de senaste åtta åren. Helst av allt jobbar hon med barnböcker, och tecknar gärna fantastiska och sagoaktiga saker, djur och miljöer, med en lite drömsk känsla. Hon bor i Bromma med hund och sambo.