Den sista kokboken : tolv metoder i matlagning att variera i oändlighet
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Mondial |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 187 |
Vikt | 812 gr |
Utgiven | 2023-05-25 |
SAB | Qca |
ISBN | 9789180023337 |
I kokböcker brukar det finnas recept -- men inte i den här. För tyvärr är recept inget annat än en onödig krycka i köket som dödar all kreativitet.
Den sista kokboken lär dig istället att laga fantastisk mat på fri hand. Här presenteras tolv enkla metoder, som du sedan kan variera i all oändlighet.
När du bemästrar dem kan du improvisera med självsäkerhet och laborera med ingredienserna, förfina metoderna och laga mat med sinnena. Oavsett vilka råvaror som finns hemma, är i säsong eller på extrapris.
*
Amanda Nordlöw är sommelier och filmproducent.