Den sista kokboken : tolv metoder i matlagning att variera i oändlighet

Den sista kokboken : tolv metoder i matlagning att variera i oändlighet
Författare
Medverkande
Förlag Mondial
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor187
Vikt812 gr
Utgiven2023-05-25
SABQca
ISBN 9789180023337

I kokböcker brukar det finnas recept -- men inte i den här. För tyvärr är recept inget annat än en onödig krycka i köket som dödar all kreativitet.

Den sista kokboken lär dig istället att laga fantastisk mat på fri hand. Här presenteras tolv enkla metoder, som du sedan kan variera i all oändlighet.

När du bemästrar dem kan du improvisera med självsäkerhet och laborera med ingredienserna, förfina metoderna och laga mat med sinnena. Oavsett vilka råvaror som finns hemma, är i säsong eller på extrapris.

*

Amanda Nordlöw är sommelier och filmproducent.