Nej!

Nej!
Författare
Medverkande
Förlag Ordalaget Bokförlag
GenreSkönlitteratur barn och ungdom
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor26
Vikt466 gr
Utgiven2014-08-18
SABHcf
ISBN 9789174690828
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
"ORD kan inte beskriva hur mycket min lille kille gillar den här boken och VILKEN otroligt språkhjälp den har varit hemma hos oss." Bokomaten

En munter saga för barn som säger NEJ!

Manne var så söt, det tyckte alla. Tills den dagen då han lärde sig ett nytt ord: NEJ!

Här är boken för alla familjer som tacklar dåligt humör. Vi får lära känna Manne som får ett nytt favoritord NEJ!. Manne älskar sitt nya ord och han säger det allt oftare. Snart säger han NEJ! hela tiden - när han ska äta, bada, gå och lägga sig, ta på sig jackan och i skolan.

Snart har Man­nes lilla ord blivit ett stort, STORT problem. Han går miste om en överraskning och att få leka med sina vänner. Manne hamnar tillslut ensam ute i regnet, allt på grund av hans nya favoritord. När Mannes pappa frågar om han vill ha en kram finns bara ett givet svar: n-nnne...JA! Nu har Manne ett nytt favoritord!

En färgglad bilderbok med mycket personlighet och värme. Illustrationerna är stora och char­miga och varje sida innehåller många små roliga detaljer som man kan titta länge på.

En bok som alla familjer kan känna igen sig i - även det snällaste barnet kan gå igenom en tvärtemot-fas! Detta är en fin saga med en stor portion humor, lite allvar och hög igenkännings­faktor för hela familjen.