Stormsystern

Stormsystern
Serie De sju systrarna (2)
Författare
Medverkande
Förlag Bazar Förlag
GenreUtländska berättare
FormatPocket
SpråkSvenska
Vikt0
Utgiven2018-12-13
SABHce
ISBN 9789170285219
Den begåvade seglaren Ally D'Aplièse är mitt i förberedelserna inför ett av världens mest utmanande tävlingsrace när nyheten om hennes fars död når henne. Hon tar farväl av sitt livs kärlek, en man hennes familj inte vet existerar, och skyndar tillbaka till sitt barndomshem, ett förtrollande château där hon och hennes fem systrar - alla adopterade som nyfödda - växte upp. När systrarna samlats tilldelas de alla varsin ledtråd som ska leda dem i sökandet efter sina ursprung.

Efter en fruktansvärd olycka lämnar Ally haven. Den ledtråd hon fått av sin döde far leder henne till Norge, och omgiven av den majestätiska skönheten i ett okänt fädernesland upptäcker Ally en etthundra år gammal historia om Anna Landvik, en begåvad sångerska med en överraskande koppling till kompositören Edvard Grieg. Men ju mer Ally lär sig om Anna, ju mer börjar hon ifrågasätta vem hennes adoptivfar, Pa Salt, egentligen var - och varför hennes sjunde syster saknas. 

Lucinda Rileys spännande berättelse för samman två starka kvinnor, åtskilda av ett decennium, och väver ihop deras liv i en oförglömlig roman om familj, kärlek och identitet. 

Stormsystern är den andra boken i en unik serie om sju böcker baserad på legenden om Plejaderna, de sju systrarnas stjärnkonstellation, och har gjort stor internationell succé.

Internationella pressröster om romansviten:
En riktig sidvändare, full av drama och romantik - Daily Mail

Riley är en av de starkaste författarna i den här genren ... utomordentliga historiska detaljer, hjärtekramande romantik och ett medryckande mysterium - Historical Novel Society 

Platsbeskrivningarna är så övertygande att du ögonblickligen kommer att känna dig förflyttad ... en resa med episka proportioner - The Book Trail