Kryddan i maten : Året om med kryddor, örter och recept

Kryddan i maten : Året om med kryddor, örter och recept
Författare
Medverkande
Förlag Ica Bokförlag
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor131
Vikt672 gr
Utgiven2005-09-20
SABQcaa
ISBN 9789153425052
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
För att lyckas med matlagningen är det viktigt att känna till kryddornas egenskaper och i vilka sammanhang de passar bäst. Boken presenterar örter och kryddor med bild och beskrivning.

Kryddorna används i spännande recept med inspiration från Medelhavet, Asien med mera som ger inspiration att laga nyttig, spännande och färgstark mat med alla färska kryddor, frukter och grönsaker.

Sylvia Danielsson har tidigare kommit ut med boken Frukt, bär och grönt (2004) på ICA bokförlag. Förutom böcker arbetar hon även med miljöer för fotografering inom inredning och mode.