Potatis från gratäng till empanaditas

Potatis från gratäng till empanaditas
Författare
Medverkande
Förlag Bokförlaget Forum
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor144
Vikt762 gr
Utgiven2000-08-30
SABQcaad
ISBN 9789137115443
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Lyxigt och läckert, exotiskt och klassiskt. Här presenteras de godaste potatisrätterna från hela världen ¿ Thailand, Indien, Marocko, Iran, Mexiko, Australien, Italien¿     Potatis på nytt sätt. 56 spännande potatisrecept samlade i en bok.Det är soppor, sallader och smårätter, rätter med fisk och skaldjur, fågel eller kött, ett-i-allt-rätter, tillbehör, paj och pasta, bakat och sött. Nya potatissorter, kryddblandningar och tillredningssätt får oss att återupptäcka den fina råvara som potatisen är. Annie Nichols är välkänd matstylist och kokboksförfattare i England. Hon har tidigare arbetat som kock på olika restauranger världen över. Peter Myers är en av Englands mest framstående matfotografer.