Snacks : varm och kall dipp, brödsnacks, boards & drinkar

Snacks : varm och kall dipp, brödsnacks, boards & drinkar
Författare
Medverkande
Förlag Natur & Kultur Allmänlitteratur
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor155
Vikt656 gr
Utgiven2025-09-12
SABQcaa
ISBN 9789127190504
<p class="">&rdquo;F&ouml;rfattarens varma personlighet lyser igenom i texterna d&auml;r hon f&ouml;rklarar, uppmuntrar och blandar in egna minnen.&rdquo;
<strong>BTJ</strong>

<p class="">Siri Barje har alltid &auml;lskat snacks, fr&aring;n det allra enklaste till att servera som en hel m&aring;ltid. I den h&auml;r boken har hon gjort en djupdykning i &auml;mnet och delar med sig av ett 70-tal&nbsp;sm&aring;r&auml;tter som alla g&aring;r att &auml;ta med h&auml;nderna.

<p class="">Allt fr&aring;n friterade ostfyllda oliver, gurksandwich med salladsl&ouml;k och pepparrot till filodegscigarrer med svartk&aring;l, purjo och fetaost. Ett helt kapitel &auml;gnas &aring;t dipp och smakrika r&ouml;ror, som vispad ricottadipp med saffrans-hot honey och varm cheddardipp med koriandersalsa.

<p class="">N&auml;sta g&aring;ng du har middag hemma &ndash; skippa f&ouml;rr&auml;tten och bjud ist&auml;llet p&aring; st&aring;ende snacks. Eller servera en plockmiddag med blandade snacks ur bokens olika kapitel. Kanske med en stor gener&ouml;s board i mitten.

<p class=""><strong>Siri Barje</strong> &auml;r utbildad kock och drivs av att hitta genv&auml;gar i k&ouml;ket. Hon har tidigare jobbat i olika restaurangk&ouml;k och &auml;r idag mycket uppskattad b&aring;de som tv-kock, matstylist och receptkreat&ouml;r i sociala medier.