Provence

Provence
Serie Natur & Kulturs receptsamling
Författare
Medverkande
Förlag Natur & Kultur Allmänlitteratur
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor171
Vikt625 gr
Utgiven2023-05-26
SABQcabd-j
ISBN 9789127183728

Det h&auml;r &auml;r Provence fr&aring;n insidan &ndash; rustik fransk matlagning n&auml;r den &auml;r som godast. Recepten har kockarna Linus Ahlstedt och Mikael Gr&ouml;ndal samlat p&aring; sig under 15 &aring;rs resande och sen f&ouml;rfinat p&aring; den egna kvarterskrogen Chez Betty i Stockholm. Boken inneh&aring;ller allt fr&aring;n enkla olivr&ouml;ror, friterade sardiner och den perfekta r&aring;biffen, till mer tidskr&auml;vande l&aring;ngkok, hemligheten bakom en &auml;kta bouillabaisse och desserter som v&auml;ntar p&aring; att &aring;teruppt&auml;ckas. Detta &auml;r en ompaketerad utg&aring;va av <em>Chez Bettys Provence</em> som gavs ut 2014.