
Lakrits, mint och choklad

| Författare | |
|---|---|
| Medverkande | |
| Förlag | Natur & Kultur Allmänlitteratur |
| Genre | Mat och dryck |
| Format | Häftad |
| Språk | Svenska |
| Antal sidor | 118 |
| Vikt | 569 gr |
| Utgiven | 2007-09-10 |
| SAB | Qcaam |
| ISBN | 9789127025776 |
Tre fantastiska smaker i en och samma bok lakrits, mint och choklad. Drygt 50 nyskapande recept presenteras på goda bakverk till kaffet, hemgjort godis, glass, drinkar, söta tillbehör och läckra desserter. Svårighetsgraden i recepten varierar och här finns något för alla smaker.
Lättbakade kakor till kaffet som lakrits- och hallonkaka, chokladcookies och chokladbrownies med minttryffel. Eller hemgjort godis som mintklubbor och fransk nougat med lakrits. För den som vill ha lite utmaningar i köket rekommenderas en lyxig citronmoussetårta på lakritsbotten, chokladmoussepaj med mintpäron eller en hemgjord glass smaksatt med mint och grönt te.
Recept finns också på tillbehör som choklad- och hallonmarmelad. Gott på en crostini med lite flingsalt på toppen.
























