Vår kokbok

Vår kokbok
Författare
Medverkande
Förlag Norstedts
GenreMat och dryck
FormatKartonnage
SpråkSvenska
Antal sidor882
Vikt1554 gr
Utgiven2013-09-10
SABQcaa
ISBN 9789113051000
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Sveriges mest aktuella grundkokbok kommer nu i en reviderad upplaga fylld av inspiration, matlagningsglädje, recept och handfasta råd. Vår kokbok speglar en svensk matkultur som i dag är rikare än någonsin och här hittar du den snabba vardagsmaten, klassisk husmanskost och härliga festmenyer.

Du lär dig även hacka lök, rensa fisk, hur man räddar en sås som har skurit sig och en mängd andra knep som är viktiga i köket. Här finns trenderna som har kommit för att stanna, nya livsmedel, tillagningsmetoder anpassade till ny köksutrustning och framför allt nya recept med influenser från hela världens kök.

Det blir ännu lättare att hitta rätt sorts recept till rätt tillfälle i den 26:e upplagan av Vår kokbok. Med smarta symboler vid snabb­lagade vardagsrätter, fredagsmysets småplock och söndagarnas långkok blir det enkelt för både nybörjare och vana matlagare att träffa rätt i köket. Dessutom behändiga märkningar vid gluten- och laktosfria recept. I faktadelen finns lättillgänglig information om livsmedel, näringslära, matlagningstermer och mycket mer.

Sveriges mest sålda kokbok den enda uppslagsbok vi behöver i köket!