Allt om matlagning : från nybörjare till mästerkock
Författare | |
---|---|
Medverkande | |
Förlag | Tukan Förlag |
Genre | Mat och dryck |
Format | Inbunden |
Språk | Svenska |
Antal sidor | 768 |
Vikt | 2556 gr |
Utgiven | 2013-10-24 |
SAB | Qcaa |
ISBN | 9789187161582 |
Allt om matlagning: från nybörjare till mästerkock - En bibel i köket om konsten att laga mat.
Oavsett vilken typ av kock du är, är det slutresultatet som räknas. Den här kokboken erbjuder något passande för alla!
Allt om matlagning tar dig genom allt som är värt att veta om matlagning, från förberedande av ingredienser till sammansättningen av en hel måltid. Innehåller tydliga steg för steg-instruktioner för varje recept.
Patrik Jaros, en gång vald till Guide Michelin´s yngsta stjärnkock, är författare och stylist till ett antal framgångsrika kokböcker. Günter Beer har genom åren fotograferat åtskilliga ämnen men har sedan 1994 fokuserat på kokböcker.
Format: 200x768mm
Oavsett vilken typ av kock du är, är det slutresultatet som räknas. Den här kokboken erbjuder något passande för alla!
Allt om matlagning tar dig genom allt som är värt att veta om matlagning, från förberedande av ingredienser till sammansättningen av en hel måltid. Innehåller tydliga steg för steg-instruktioner för varje recept.
Patrik Jaros, en gång vald till Guide Michelin´s yngsta stjärnkock, är författare och stylist till ett antal framgångsrika kokböcker. Günter Beer har genom åren fotograferat åtskilliga ämnen men har sedan 1994 fokuserat på kokböcker.
Format: 200x768mm