Från brasserie till franskt lantkök

Från brasserie till franskt lantkök
Författare
Medverkande
Förlag Nygren & Nygren
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor224
Vikt1100 gr
Utgiven2015-09-18
SABQcaa
ISBN 9789186623562
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Från brasserie till franskt lantkök är en bok som frossar i den franska maten. Oavsett om man vill bjuda på en lyxig romantisk middag med vita dukar och levande ljus eller en enkel middag med rustik känsla så finns recepten här. Boken är vackert illustrerad och ger även lite bakgrundshistoria till den nu så populära brasseriekulturen. Kocken Marco Baudone har lång erfarenhet i restaurangköket från Gualtiero Marchesi i Milano, Guy Savoy i Paris till Operakällaren och Riche. Han öppnade den italienska restaurangen Locanda och har drivit Brasserie Le Rouge i Stockholm. I skrivande stund driver han Kornhamnstorg no 53.