
Rot till stjälk

| Författare | |
|---|---|
| Medverkande | |
| Förlag | Tukan Förlag |
| Genre | Mat och dryck |
| Format | Inbunden |
| Språk | Svenska |
| Antal sidor | 160 |
| Vikt | 682 gr |
| Utgiven | 2025-04-09 |
| SAB | Qca |
| ISBN | 9789180386531 |
Rot till stjälk bjuder på 60 härliga och lättlagade recept som följer de fyra årstiderna. Det är enkelt och gott att äta i säsong. Här finns allt från rostad spetskål med grädde, citron & gruyère till champagnebakad brie. Eller vad sägs om smörstekt trädgårdsäpple med kardemummapanko och vaniljglass?
Allt detta och mycket mer dukas upp i det vackra hemmet i sekelskiftesstil vid havet. Det är hållbar och vegovänlig mat för vardag och fest, för vänner och familj. Det är recept för alla tillfällen, året om.
Anna Johansson driver instagramkontot @dininganna med en förkärlek för säsongsanpassad matlagning. Anna inspirerar inte bara genom sina recept utan bjuder även in till sinnliga upplevelser i köket.
























