Glada surdegar och luftiga bröd : tips, tekniker och recept för lyckat surdegsbak

Glada surdegar och luftiga bröd : tips, tekniker och recept för lyckat surdegsbak
Författare
Medverkande
Förlag Tukan Förlag
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor112
Vikt406 gr
Utgiven2022-08-30
SABQcae
ISBN 9789180374392

Surdegsbröd är nyttigt, näringsrikt, jättegott och förvånande enkelt att baka själv. Lär dig hur du blandar en surdegsstart och håller den vid liv, knådar och viker degen som ett proffs, får härligt luftiga bröd med krispig skorpa bakar och med olika sorters mjöl.

Med tydliga instruktioner och steg för steg-bilder blir det barnsligt enkelt att sno ihop ett surdegsbröd eller en suverän surdegspizza. Fyll ditt hem med den oemotståndliga doften av nybakat när du utforskar vägen till det perfekta surdegsbaket.

Roly Allen bor och bakar på den engelska sydkusten. När han upptäckte surdegsbakning blev han förvånad över hur enkelt och tillfredsställande det är. Nu delar han med sig av sin väl beprövade metod för att få till ett riktigt bra surdegsbröd.