Gröna proteiner : 50 recept med växtbaserade proteinkällor

Gröna proteiner : 50 recept med växtbaserade proteinkällor
Författare
Medverkande
Förlag Lind & Co
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor175
Vikt618 gr
Utgiven2019-05-17
SABQca
ISBN 9789178614233
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Att äta mindre kött är bra både för miljön och för hälsan. Men för många är det just proteinet som känns svårt att ersätta när man vill gå över till en mer vegetarisk kost. Den här boken visar det stora utbud av protein som finns i växtriket och hjälper dig på vägen till ett grönare kök.

Gröna proteiner innehåller 50 recept, illustrerade med vackra och inspirerande foton, på goda och lättlagade vardagsrätter, sallader, mellanmål och sötsaker. Maträtterna erbjuder flera olika välsmakande alternativ till kött och visar vilken stor variation som finns inom det gröna köket.  

SØREN EJLERSEN är en av grundarna till Aarstiderne (webbaserad matbutik) och har på Lind & Co tidigare utkommit med Fermentering (2016). SANNE HOLDEN VENLOV och THOMAS HESS-NIELSEN har i femton år varit med och utvecklat utbudet och smakerna på Aarstiderne.