Allt om att röka kött

Allt om att röka kött
Författare
Medverkande
Förlag Tukan Förlag
GenreMat och dryck
FormatHäftad
SpråkSvenska
Antal sidor191
Vikt670 gr
Utgiven2017-03-20
SABQcada
ISBN 9789176178133
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Lär dig röka i vanlig grill och i rök!

Oavsett om du använder en rök eller en grill så får du här en komplett handbok till hur du lyckas med rökning av kött av olika slag. Första kapitlet i boken avhandlar olika slags rökar, hur man använder dem och skillnader i resultat. Om du inte redan har en rök så får du en handfast guide som hjälper dig att välja rätt typ. Men du måste inte ha en rök. Med rätt teknik kan du röka i vanliga kol- och gasolgrillar också. Här visas i detalj hur du då går tillväga.

Efter genomgångar av tekniker följer sex kapitel med recept. Varje kapitel handlar om olika typer av kött (nöt, fläsk, fågel, lamm, vilt samt fisk och skaldjur) och inleds med en genomgång med specifika tips och olika slags styckningar. Vid varje recept finns också konkreta instruktioner samt även lite serveringstips.

Längst bak i boken finns några sidor med vegetariska recept och såser gjorda på rökta ingredienser.