Studentköket Vego

Studentköket Vego
Författare
Medverkande
Förlag Ordalaget Bokförlag
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor127
Vikt640 gr
Utgiven2018-04-30
SABQcabc
ISBN 9789174692358
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

"Riktigt bra recept"

Pralin, Dalarnas tidningar

 

"Som en första kokbok fungerar Studentköket Vego bra eftersom den är informativ och bland annat listar köksredskap som bör införskaffas... De rätter jag provlagar blir också förvånansvärt goda med tanke på den ringa arbetsinsats som behövts."

Bibliotekstjänst, Catharina Bergman

 

"Du får inte bara riktigt schysta vegetariska recept, du får även många smarta tips!"

Allers

 

Vegetarian och student? Att laga god och nyttig vegetarisk mat från grunden ­behöver inte vara krångligt eller ta lång tid. Här finns inspiration, tips och råd för alla. Innehåller ett  50-tal recept, bl a Zucchinipasta med parmesan, Sötpotatisbiffar med vitlök, Majsplättar med keso, Morotssoppa med ingefära, Vegolasagne­ och Veggieomelett.

 

Här finns tips på supersnabb mat, om man vill att det ska gå snabbt mellan träning, studier och aktiviteter. Även förslag på vad man kan göra med sina rester. Plus roliga rätter att laga ihop med kompisar.

 

Och det lilla extra är inte bortglömt smoothies, dipp­såser och goda efterrätter.

 

ANN-CATHRINE JOHNSSON är utbildad kostråd­givare och journalist med inriktning mot medicin, kost och hälsa.  LENA DJUPHAMMAR är fotograf och grafisk form givare. Tillsammans har de tidigare givit ut bl a BÄTTRE HÄLSA MED BÖNOR.