
Hummer

| Författare | |
|---|---|
| Förlag | Bra Böcker |
| Genre | Mat och dryck |
| Format | Inbunden |
| Språk | Svenska |
| Antal sidor | 96 |
| Vikt | 590 gr |
| Utgiven | 2002-09-19 |
| SAB | Qcaal |
| ISBN | 9789171339119 |
Hummer är lyxmat som idag hör de stora högtiderna till. I den här boken berättas om hummerns zoologi, om hummerfiske idag och i gångna tider, och inte minst om hummern som en av det svenska kökets stora delikatesser.
Boken innehåller ett 30-tal recept: förrätter, sallader, soppor och varmrätter.
Ulf Yxklinten är verksam som advokat men på fritiden passionerad hummerfiskare i Bohuslän.
Boken innehåller ett 30-tal recept: förrätter, sallader, soppor och varmrätter.
Ulf Yxklinten är verksam som advokat men på fritiden passionerad hummerfiskare i Bohuslän.

























