
Alger

| Författare | |
|---|---|
| Medverkande | |
| Förlag | Pagina |
| Genre | Mat och dryck |
| Format | Inbunden |
| Språk | Svenska |
| Antal sidor | 70 |
| Vikt | 350 gr |
| Utgiven | 2017-03-31 |
| SAB | Qcaa |
| ISBN | 9789163613371 |
Kalorifria och rika på mineraler, vitaminer och proteiner gör alger till en fantastisk råvara. Alger har använts i det japanska köket i århundraden och tros vara en av anledningarna till befolkningens långa livslängd. Nu ökar dess popularitet även i det västerländska köket!
Boken innehåller bland annat:
Enkla och goda recept med nori, wakamé, kombu med mera.
Alger är en trendig råvara med hälsofrämjande egenskaper: de sägs ha avgiftande och renande inverkan på våra kroppar.
Alla ingredienser är lätta att hitta även i vanliga mataffärer.

























