Gröna proteiner

Gröna proteiner
Författare
Medverkande
Förlag Pagina Förlags
GenreMat och dryck
FormatDanskt band
SpråkSvenska
Antal sidor159
Vikt398 gr
Utgiven2015-11-30
SABQca
ISBN 9789163610851
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Det är enkelt att inkludera gröna proteiner i dina dagliga måltider för att ersätta kött. Proteinrik mat som innehåller massvis med fibrer och antioxidanter. Det är inte bara nyttigt och ekologiskt utan också väldigt gott!

Recept som visar hur du kan få i dig tillräckligt med proteiner för att täcka det dagliga behovet och skapa en sund och balanserad diet
Här finns de bästa gröna proteinerna, såsom kikärtor, linser, bönor, tofu, nötter, fröer och tempe (soja)
Lågt fettinnehåll, högt proteininnehåll; gröna proteiner är fulla av vitaminer och mineraler som hjälper till att sänka kolesterolnivåerna och stärker immunförsvaret
Stabiliserar blodsockernivåer, minskar risken för hjärtsjukdomar, främjar matsmältningen och hjälper till om du vill gå ned i vikt

Innehållet spänner över följande:
Tilltugg, smörgåsar och förrätter
Soppor och sallader
Pajer, grytor och smårätter
Desserter

Recepten är anpassade så att du kan få tag på alla råvaror i Sverige.