Till bords ombord på m/s Byfjorden : en kulinarisk resa genom fjordar och strömmar

Till bords ombord på m/s Byfjorden : en kulinarisk resa genom fjordar och strömmar
Författare
Medverkande
Förlag Uddevalla Event
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor159
Vikt850 gr
Utgiven2008-12-06
SABNcbk
ISBN 9789163335563
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Fredrik Sjöström har en gedigen kockutbildning. Intresset för fisk och skaldjur grundades redan i ungdomsåren. Han har sedan dess exprimenterat med smaker och förfinat sin matlagningskonst under många år ombord på m/s Byfjorden.
Hur maten presenteras på tallriken är en viktig ingrediens för Fredrik, att han dessutom har förmånen att arbeta med närproducerade råvaror förhöjer bara resultatet. Stefan Edman är biolog, författare, krönikör och tillhör landets främsta nuturskildrare. Hans engagemang för miljön har givit honom flera uppdrag som miljörådgivare åt stats- och miljöministrar. Han har också belönats med en mängd litterära utmärkelser.
Stefan har djupa rötter i Bohusläns skärgård och bor sedan flera år i Ljungskile. I boken "Till Bords Ombord" blandar Fredrik och Stefan nyskapande och klassiska maträtter, kryddarde med berättelser och anekdoter om fjordar och strömmar som passeras på deras kulinariska resa med m/s Byfjorden.