Grilla : från biff till bulgur

Grilla : från biff till bulgur
Författare
Medverkande
Förlag Bokförlaget Semic
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor95
Vikt512 gr
Utgiven2009-05-04
SABQcaat
ISBN 9789155254766
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Nej, nu börjar det bli tjatigt. Det måste finnas något annat än flintastek att lägga på grillen. Ja, visst gör det. En hel massa, faktiskt.

Under parollen "alla goda ting är tre" har Aftonbladets matskribent Jon Hansson tagit fram recept på sina grillfavoriter. Tre olika för varje råvara. Det är citronmarinerad karré med gremolata, cola-kokta spjäll med rostad majs, grillad lax med vitlökssmul, blåmusslor i cider och mycket annat godis – från biff till bulgur. Camilla Sjödin har tagit de glödheta bilderna.