Smartare än din telefon : hur du använder mobilen för att må bättre, bli effektivare och stärka dina relationer

Smartare än din telefon : hur du använder mobilen för att må bättre, bli effektivare och stärka dina relationer
Författare
Medverkande
Förlag Natur & Kultur Allmänlitteratur
GenreHälsa, skönhet och sex
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor182
Vikt340 gr
Utgiven2019-01-04
SABBu
ISBN 9789127824362
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen

Det sägs att mobiler och sociala medier gör oss stressade, ytliga och ofokuserade. Men det är bara halva sanningen. Forskning visar att problemet egentligen inte är mobilen, utan vad du använder den till. Våra mobiler kan faktiskt göra oss gladare, mer produktiva och föra oss närmare människorna vi älskar. Det handlar bara om att lära sig hur. Att outsmarta telefonen, helt enkelt.

I denna praktiska guide rensar psykologen Siri Helle bland myterna och missförstånden kring hur vi påverkas av våra smartphones. Du får råd och tips på hur du bryter osunda teknikvanor och får ut det bästa av din mobil. Genom att ta kontroll över det kraftfulla verktyget i din ficka kan du närma dig det liv du vill leva.

<blockquote>

Mellan alla ramaskrin och pekpinnar i den h&auml;r fr&aring;gan &auml;r det vilsamt att l&auml;sa en guide som &auml;r s&aring; nyanserad och v&auml;l underbyggd. Jag hade praktisk hj&auml;lp redan fr&aring;n kapitel ett. Den h&auml;r boken borde bli obligatorisk undervisning f&ouml;r b&aring;de ungdomar och vuxna!

Anna Bennich Karlstedt, leg. psykolog, f&ouml;rfattare och expert i TV4 Nyhetsmorgon.

Med '<em>Smartare &auml;n din telefon'</em> lyckas Siri Helle ge en b&aring;de rolig och l&auml;ttbegriplig sammanfattning av ett viktigt forskningsomr&aring;de.

Per Carlbring, professor i psykologi vid Stockholms universitet.

H&auml;r finns tips b&aring;de p&aring; tekniska hj&auml;lpmedel och r&aring;d om tankes&auml;tt och vanor.

BTJ

</blockquote>