
Kokkonstens väsentligheter : en omfattande, illustrerd guide över matlagningstekniker

| Författare | |
|---|---|
| Medverkande | |
| Förlag | H. F. Ullman Publishing |
| Genre | Mat och dryck |
| Format | Flexband |
| Språk | Svenska |
| Antal sidor | 299 |
| Vikt | 1010 gr |
| Utgiven | 2013-11-25 |
| SAB | Qcaa |
| ISBN | 9783848007400 |
vavd händer om man steker fisk i smör istället för olja? Varför smakar ungsbakade grönsaker så gott? Hur steker man ett helt lamm och hur styckar man en anka? Sådana och andra frågor besvaras i denna utförligt illustrerade handbok. 200 arbetsförklaringar och 1100 foton ger boken en introduktion i matlagningens grundtekniker och presenterar viktiga grundrecept- en snabbtillgänglig guide som inte borde saknas i något kök. Detaljerade steg för steg anvisningar visar även anvädningen av de viktigaste matlagninsteknikerna.
























