Swisha så ofta du vill

Vill du stötta Boktugg via ditt företag och få en faktura på beloppet? Då ska du kolla in våra alternativ för sponsorer. Nedanstående är främst tänkt för privatpersoner som vill ge en hjälpande hand.

Är du en av dem som besöker Boktugg varje dag, vecka eller månad? Genom åren har vi investerat miljoner i att bygga upp den här sajten och varje månad lägger vi tiotusentals kronor på de hundratals artiklar som vi publicerar. Vår viktigaste intäkt – tillsammans med annonser och affiliate (när du klickar på köplänkar från alla läsvärda böcker du hittar i vår sökfunktion) – är donationer och sponsorer.

Vill du stötta oss varje månad så tecknar du en Insider-prenumeration och får samtidigt tillgång till premiuminnehåll som Analysbrevet. 

Valfritt engångsbelopp – via Swish ...

Vill du inte betala med kort varje månad? Det går precis lika bra att Swisha ett valfritt belopp då och då. Använd numret nedan eller scanna QR-koden intill.

Vårt Swishnummer (Boktugg AB):
123-483 18 71

Om du swishar 150 kronor eller mer kan du mejla oss (support@boktugg.se) så lägger vi in 40 dagars tillgång till Insider-materialet som ett extra tack för ditt stöd. 

Boktugg-QR-kod

Valfritt engångsbelopp – via faktura

För dig som av någon anledning inte vill betala med kort eller Swish erbjuder vi även faktura. Skicka ett mejl till support@boktugg.se med din faktureringsadress och ange att det avser stödprenumeration. Du väljer helt själv vilket belopp du vill betala, dock minst 500 kr (inkl moms). För lägre belopp, välj något av betalalternativen ovan. Som ett extra tack för ditt stöd lägger vi in 25 dagars tillgång till Insider-materialet per hundralapp.

Hjälp oss och följ med bakom kulisserna i bokbranschen

Boktugg Supporter är för dig som älskar Boktugg. Du har läst vårt manifest och vet att vi tar läsarna med bakom kulisserna i bokbranschen. Vi väljer att göra det utan att hälften av artiklarna döljs bakom en betalvägg.

Vi vill mer. Snabbare nyheter, fler reportage. Och recensioner av nya böcker, litteraturkritik, för att guida läsare och återförsäljare till nya utgivningar. Vi vill skapa evenemang för våra läsare.

Men att förverkliga alla dessa idéer kräver större intäkter. 

 

Är du ett bokproffs - eller vill bli?

Boktugg Insider hjälper dig som vill starta och driva förlag, bygga författarskap och sälja (fler) böcker. 

Läs Analysbrevet (som utkommer två-tre gånger i månaden och går på djupet i trender och strategier för bokförsäljning). Det ingår även längre rapporter och guider kring bokutgivning.

Prova Analysbrevet i tre månader för 149 kr. Vi erbjuder även gruppabonnemang.

Men vi fortsätter publicera  tusentals nya artiklar och reportage varje år här på sajten som du kan läsa helt gratis. För våra hundratusentals läsare.

Tack för att du läser Boktugg.