Dödsäsong

Dödsäsong
Författare
Förlag Hoi Förlag AB
GenreDeckare, thrillers och spänning
FormatInbunden
SpråkSvenska
Utgiven2018-08-21
SABHc
ISBN 9789176970690

Verbier, den exklusiva skidorten i Schweiz med fantastisk skidåkning och världens bästa offpist-områden. På nätterna byts skidkläderna ut mot skräddarsytt, och ett intensivt festande med spännande människor, droger, sex och knarkkungar börjar på Club Noir. Det går snabbt att göra av med pengar på ett ställe som det här, och när pengarna tar slut kan du alltid låna. Men när skulderna ökar följer våldet, och när det eskalerar går ingen säker. Dessutom har någon hittat det perfekta mordvapnet.

Dödsäsong är en genomtänkt, lavinartad spänningsroman med mycket humor och starka karaktärer som bergsguiden Dieter, den jovialiske men kriminelle klubbägaren Hector och den unga och snygga Stella. Följ med på en resa till jetsetlivets mörka sidor som med action och uppgörelser i den undre världen ger en fartfylld thriller med extra allt.

Dödsäsong är första boken i en planerad serie.  

Om författarna:


Johan Elfner och Mats Dahlqvist är gamla vänner som träffades på nytt när de båda befann sig i skidorten Verbier för några år sedan. Författardrömmar kom på tal och så bestämde de sig för att skriva en bok tillsammans. Eftersom de båda är passionerade skidåkare kändes det självklart att boken skulle utspela sig i Verbier, och det slutade med att de stannade i flera veckor för att skriva på romanen.

Johan är civilekonom, konsult inom retail och driver sedan några år ett Bed & Breakfast i Amsterdam, medan Mats bor i Paris där han jobbar som konsult och headhunter. Han har en lång internationell karriär bakom sig, bland annat inom medicinsk teknik.