Baka utan gluten

Baka utan gluten
Författare
Medverkande
Förlag Expressen
GenreMat och dryck
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor144
Vikt620 gr
Utgiven2016-03-23
SABQcae
ISBN 9789198205466
Köp på AdlibrisKöp på BokusKöp på BookOutletSök på Bokbörsen
Det är lätt att baka utan gluten. Bara man lär sig de viktigaste knepen. Kocken och konditorn Elisabeth Johansson har skapat 60 nya bakrecept, alla fria från gluten. Knapriga baguetter, tunna pizzabottnar, maffiga tårtor och spröda pajskal här finns allt för den som steg för steg vill lära sig att baka glutenfritt. Boken visar en ny värld av naturligt glutenfria mjölsorter där bara fantasin sätter gränserna för vad man kan baka. Därför behöver ingen längre avstå nygräddat bröd eller knapriga cookies. Det är bara att öppna boken och börja baka.